Ανοιξιάτικες αισθηματικές προβλέψεις 2019, ανά ζώδιο.

Η άνοιξη καταφθάνει και μαζί της εκτός από τις αλλαγές στη φύση φέρνει και αλλαγές στα αστρολογικά δρώμενα οι οποίες θα μας επηρεάσουν! Ο Μάρτιος έρχεται μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου κάτι που δείχνει πως οι ανάγκες μας θα στρέφονται περισσότερο στο να δούμε τους φίλους μας και να ασχοληθούμε με συλλογικές δραστηριότητες παρά να ασχοληθούμε με την προσωπική μας ζωή! Το ταίρι της ο Άρης, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και δείχνει πως θα υπάρχει μία γενικότερη ραθυμία η οποία δεν θα μας βοηθήσει να δραστηριοποιηθούμε στα αισθηματικά μας ζητήματα. Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και ο Ερμής ο οποίος από 5/3 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων οπότε θα «θολώσει» την επικοινωνία και κατά συνέπεια την προσέγγιση αισθηματικών υποθέσεων. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως γύρω στα μέσα Μαρτίου ενδέχεται να υπάρξουν επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν, όμως ίσως είναι για περιορισμένες εμφανίσεις. Θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά πριν τους δώσετε «άφεση αμαρτιών» και πριν βεβαιωθείτε πως θέλουν πραγματικά να μείνουν στη ζωή σας.

Ο Απρίλιος έρχεται και φέρνει μαζί του την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων (από 27/3) η οποία θα φέρει έναν άλλο αέρα στα αισθηματικά ζητήματα πολύ καλύτερο από τον προηγούμενο μήνα. Η ανάγκη για αισθηματικές σχέσεις θα γίνει επιτακτική και θα οδηγήσει τους περισσότερους να αναζητήσουν τον έρωτα, τη δέσμευση και τα λόγια αγάπης! Η Αφροδίτη λειτουργεί πολύ καλά μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων και αυτό είναι πολύ ευνοϊκό για κάθε είδους σχέση και για αυτές που υπάρχουν, αλλά και για αυτές που πρόκειται να ξεκινήσουν. Στα συν αυτού του μήνα είναι πως ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα βοηθήσει να ξεμπλοκάρουν κάποιες σχέσεις που είχαν προβλήματα το προηγούμενο διάστημα αλλά και να παρθούν καλύτερες αποφάσεις που θα αφορούν σχέσεις του παρελθόντος. Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων κάτι που έρχεται σε κόντρα με την Αφροδίτη καθώς εκείνη θα είναι ρομαντική αλλά εκείνος θα είναι πιο «παιχνιδιάρης», οπότε καλό θα είναι να έχουμε το νου μας καθώς δεν θα είναι εύκολο να έχουμε τα αισθηματικά εχέγγυα που αναζητούμε. Στα μέσα Απριλίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν πολύ ευνοϊκές συγκυρίες για εξαπατήσεις καθώς και ευκαιρίες για να ενδώσουμε σε πειρασμούς, κάτι το οποίο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο σχέσεις που ήδη υπάρχουν.

Ο Μάιος έρχεται με φόρα καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στον Κριό κάτι που δείχνει πως οι αισθηματικές διεκδικήσεις θα γίνουν έντονες και παρορμητικές. Αυτός ο μήνας θα έχει μεγαλύτερη κινητικότητα όσον αφορά τα αισθηματικά ζητήματα καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα πύρινο ζώδιο, από το οποίο θα διεκδικήσει εδώ και τώρα αυτό που θέλει χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως θα βρίσκεται σε βοηθητική όψη με τον Άρη από τους Διδύμους γεγονός που θα διευκολύνει τη ροή των αισθηματικών ζητημάτων αλλά και των πειρασμών!

Στα μέσα Μαΐου η Αφροδίτη μετακομίζει στο ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο και ο Άρης στο ζώδιό της πτώσης του, τον Καρκίνο. Τα αισθηματικά πλάνα προσγειώνονται και οι διεκδικήσεις που σχετίζονται με αυτά γίνονται πιο ήπιες, πιο «γήινες» και πιο πλάγιες, χωρίς καμία διάθεση να ρισκάρουμε σίγουρες σχέσεις που μας χαρίζουν σίγουρα συναισθήματα. Τα ύδατα μπορεί να ταράξει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει ξαφνικές ρήξεις σε σχέσεις αλλά και νέους ξαφνικούς έρωτες, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως αρκεί ένα πετραδάκι για να ταράξει τα νερά μιας ολόκληρης λίμνης!

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα ειναι τα αισθηματικά σου την Άνοιξη 2019:

ΚΡΙΟΣ

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης ο Μάρτιος σας βρίσκει σε εξαιρετική φόρμα και όρεξη να φλερτάρετε και να γνωρίσετε νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους. Τις γνωριμίες που αποζητάτε είναι πολύ πιθανό να τις κάνετε μέσα σε παρέες, συλλόγους, να έρθουν μέσω των φίλων σας ή ακόμα δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα ειδύλλιο με κάποιο φίλο σας! Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο -ζώδιο που σας ταιριάζει- ο Άρης όμως που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως το πείσμα σας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε μία σχέση που πάει να ξεκινήσει τώρα ή στη σχέση που ήδη έχετε. Ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθύς θα δυσκολέψει το κλίμα καθώς θα υπάρχει και μία γενικότερη ασυνεννοησία για αυτό κρατήστε μικρό καλάθι και μην υπόσχεστε πολλά και φυσικά μην ακούτε πολλά επίσης!

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που μπορεί να έχει παρασκήνιο στα αισθηματικά σας ζητήματα καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και δείχνει πως πιθανόν να ξεκινήσει ένα ρομαντικό ειδύλλιο μακριά από τα φώτα. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς θα παρουσιαστούν πειρασμοί οι οποίοι μπορεί να σας βάλουν σε περίεργες σκέψεις. Στα μέσα Απριλίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει εξαπατήσεις σε αισθηματικά ζητήματα. Μη ρισκάρετε κάτι σίγουρο και θυμηθείτε την παροιμία που λέει πως «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός».

Ο Μάϊος είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσάς καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας (έως τα μέσα του μήνα) δείχνουν πως η γοητεία σας θα διαφημίζεται με τον καλύτερο τρόπο! Καλό θα είναι να αποφασίσετε σχετικά με αισθηματικά ζητήματα με βάση τη λογική σας σκέψη και όχι την παρόρμηση, αν δεν θέλετε να κάνετε επιλογές οι οποίες στο τέλος θα σας πιέσουν.

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και διασκέδαση! Ποιοι το ρίχνουν έξω;

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινάει με «επαγγελματικό οίστρο» και για αυτό είναι πιθανόν να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σας ζητήματα. Βέβαια η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να φέρει ένα ειδύλλιο εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος, όμως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς διακυβεύονται και άλλα ζητήματα. Καλό θα ήταν να περιορίσετε λίγο τα νεύρα σας καθώς είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο ανάδρομος Ερμής από τους Ιχθύς μπορεί να φέρει πίσω μία σχέση που είχατε κατά το παρελθόν ή είναι πιθανόν να φέρει νέα σχετικά με αυτή τη σχέση, μέσω κάποιου προσώπου που ανήκει στο φιλικό σας περίγυρο. Προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε σχετικά με αυτή και σκεφτείτε αν αξίζει πραγματικά να δώσετε άλλη μία ευκαιρία.

Ο Απρίλιος φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πώς θα έχετε την ικανότητα να γοητεύσετε όλους όσους βρεθούν δίπλα σας. Προσπαθήστε να κάνετε μία επιλογή με κριτήριο αν σας αρέσει και όχι για να μην είστε μόνοι σας, γιατί τότε είναι πολύ πιθανό μετά από λίγες ημέρες να διαπιστώσετε πως η κίνησή σας ήταν παρορμητική. Στα μέσα Απριλίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως ίσως να παρασυρθείτε από τη γνώμη ενός φίλου σας σχετικά με ένα αισθηματικό ζήτημα και τελικά να πάρετε μία απόφαση που δεν είναι δική σας.

Από τα μέσα Μαΐου και έπειτα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας χαρίζοντας σας ευκαιρίες και για να ξεκινήσετε μία νέα σχέση αλλά και για να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα. Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία σας αλλά προσπαθήστε να εστιάσετε σε ένα στόχο καθώς οι πολλές επιλογές μπορεί να σας αποσυντονίσουν. Να θυμάστε πως ο Μάϊος είναι ένας μήνας που μπορεί να έχει εκπλήξεις στα αισθηματικά σας ζητήματα, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του.

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και διασκέδαση! Ποιοι το ρίχνουν έξω;

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτιος θα είναι πολλά υποσχόμενος για εσάς σε αισθηματικό επίπεδο, όμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των ιχθύων μπορεί να σας μπερδέψει και να σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια και ακατάλληλες επιλογές στα αισθηματικά σας ζητήματα. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας κάνει το κλικ σε ένα επαγγελματικό ή ένα προσωπικό σας ταξίδι. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε κάποιον/α που βρίσκεται ή έρχεται από το εξωτερικό! Στο τέλος Μαρτίου είναι πιθανό να έχετε μία επιστροφή ενός ανθρώπου που βρισκόταν στη ζωή σας όμως αποφύγετε να πιστέψετε τα λόγια του παρά μόνο τις πράξεις του.

Ο Απρίλιος ξεκινά με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και αυτό δείχνει πως μπορεί να προκύψει ένα αισθηματικό ειδύλλιο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Βέβαια όλο τον Απρίλιο θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί στο φλερτ και θα πρέπει να σκεφτείτε πως μία αισθηματική επιλογή μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, μπορεί τελικά να σας εκθέσει. Αποφύγετε να εμπλέξετε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα για να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Το δεύτερο μισό του Απριλίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά αισθηματικές αποφάσεις και να μη ρισκάρετε σε περίπτωση που έχετε ήδη μία σχέση στη ζωή σας.

Ο Μάϊος είναι ένας ακόμα μήνας που θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι καθώς ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας και να σας βοηθά να γνωρίσετε νέο κόσμο να επικοινωνήσετε και να φλερτάρετε! Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό δείχνοντας πως αν δεν έχετε βρει μέχρι τώρα τον έρωτά σας πιθανόν να το βρείτε μέσα από κοινές παρέες που θα έχετε . Ξεκαθαρίστε αισθηματικά ζητήματα διαφορετικά θα νιώθετε πως κάτι σας πιέζει. Από τα μέσα Μαΐου και έπειτα θα μπορέσετε να κατασταλάξετε όσον αφορά ένα αισθηματικό ζήτημα καθώς ο Άρης θα εγκαταλείψει το ζώδιό σας και η Αφροδίτη θα περάσει τον Ταύρο, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια.

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και διασκέδαση! Ποιοι το ρίχνουν έξω;

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που μπορεί να μην δώσει πολλά σε αισθηματικό επίπεδο, όμως να θυμάστε πως οι μήνες που τον ακολουθούν θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι στα αισθηματικά σας ζητήματα. Η Αφροδίτη η οποία θα βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναταράξεις στη σχέση με το/η σύντροφο σας ή αν είστε ελεύθεροι είναι πιθανόν να εκνευριστείτε με κάποιον/α που σας αρέσει και τελικά να απομακρυνθείτε! Θα πρέπει να θυμάστε πως ο ανάδρομος Ερμής καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου δεν θα βοηθήσει να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις σχετικές με αισθηματικά ζητήματα, όμως θα βοηθήσει να δείτε ξανά μία σχέση του παρελθόντος σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψει στο παρόν.

Ο Απρίλιος δεν θα έχει ανάδρομο Ερμή και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε ένα αισθηματικό σας ζήτημα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς -ένα ζώδιο που σας ταιριάζει- φέρνοντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και για συζητήσεις οι οποίες θα βάλουν τη βάση για μία νέα σχέση. Όσοι από εσάς έχετε βρει το/η σύντροφό σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και ειλικρινείς μαζί του/ης αν δεν θέλετε να εκτεθείτε αργότερα. Στα μέσα Απριλίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα ευνοήσει τις εξαπατήσεις για αυτό θα πρέπει να θυμάστε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός ακόμα και στον αισθηματικό τομέα.

Ο Μάϊος και ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα και έπειτα θα είναι πολύ ευνοϊκός για εσάς καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνετε γνωριμίες μέσα από ομάδες, συλλόγους και εθελοντικές δραστηριότητες. Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα σας βοηθήσει να τολμήσετε να διεκδικήσετε αυτόν/η που σας αρέσει ή να διεκδικήσετε κάτι που θέλετε από το/η σύντροφό σας. Να θυμάστε για εσάς που είστε ελεύθεροι πως μπορεί να υπάρξει ένα ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιο φίλο σας!

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και διασκέδαση! Ποιοι το ρίχνουν έξω;

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

ΛΕΩΝ

Ο Μάρτιος ξεκινά με πολύ καλή διάθεση για εσάς και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται απέναντί σας στο ζώδιο του Υδροχόου και δείχνει πως θα έχετε την ικανότητα να έλκετε και να γοητεύετε τους άλλους. Σε περίπτωση που είστε θετικοί στο ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης είναι πολύ πιθανόν να την κάνετε, όμως θα πρέπει να προσέχετε καθώς κατά διαστήματα ο εκνευρισμός που θα έχετε θα είναι επικίνδυνος για τα αισθηματικά σας θέματα είτε είστε ελεύθεροι είτε βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να φέρετε ξανά στο προσκήνιο καταστάσεις και γεγονότα του παρελθόντος όσο κι αν ο Ερμής που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων σας ωθεί να το κάνετε.

Ο Απρίλιος έρχεται με ρομαντική διάθεση και είναι πιθανό να σας παρασύρει και εσάς στα ίδια συναισθήματα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ανάψετε ξανά τη φλόγα στη σχέση με το/η σύντροφο σας. Αν είστε ελεύθεροι δεν αποκλείεται να έχετε ερωτικές περιπέτειες όμως ίσως να έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Στα μέσα Απριλίου θα πρέπει να ακούτε τα μισά από όσα φτάνουν στα αυτιά σας, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με αισθηματικά ζητήματα, καθώς η σύνοδος Αφροδίτης και του Ποσειδώνα δημιουργεί απάτες και αυταπάτες.

Το πρώτο μισό του Μαΐου θα είναι πολύ καλό για τα αισθηματικά σας ζητήματα καθώς και ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο πύρινο ζώδιο του Κριού και θα δημιουργούν ιδανικές συγκυρίες για νέα ειδύλλια. Το δεύτερο μισό του Μαΐου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τα αισθηματικά σας θέματα είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι. Η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό δείχνει πως οι αντιδράσεις των άλλων ακόμα και οι δικές σας μπορεί να σας εκπλήξουν.

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και διασκέδαση! Ποιοι το ρίχνουν έξω;

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Μάρτιος μπορεί να φέρει παρεμβολές τρίτων στα αισθηματικά σας ζητήματα, για αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με το ποιους θα επιλέξετε για να τα συζητήσετε. Ο Ερμής που θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μία επιστροφή ενός συντρόφου που είχατε κατά το παρελθόν. Καλό θα ήταν να θυμάστε πως η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στα τέλη Μαρτίου, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συγκυρίες για να ακουστούν πολύ ωραία λόγια τα οποία όμως μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στο τέλος του Μαρτίου η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων δεν αποκλείεται να φέρει έναν έρωτα με κάποιο συνεργάτης σας.

Ο Απρίλιος έρχεται με πολύ πιο ευνοϊκές συγκυρίες καθώς ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και αυτό δείχνει πως θα υπάρξει μία καλύτερη εικόνα των αισθηματικών σας ζητημάτων. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως έχετε συναισθηματικές ανάγκες τις οποίες είχατε αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Κατά τα μέσα Απριλίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα φέρει πειρασμούς και αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή.

Από τις 20 Απριλίου έως και τα μέσα Μαΐου θα είναι ένα διάστημα με έντονη ερωτική ζωή και έντονα κτητικά συναισθήματα, για αυτό αξίζει να θυμάστε και τη λογική σας σκέψη προκειμένου να κρατάτε τα προσχήματα! Στα μέσα Μαΐου η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θα έρθετε κοντά με κάποιο πρόσωπο το οποίο μέχρι τότε βρισκόταν στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Η αιτία που θα σας φέρει κοντά θα είναι μία συζήτηση, από την οποία θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε πως έχετε κοινή αντίληψη, παρόμοιες ιδέες αλλά και περισσότερα κοινά από όσα νομίζετε!

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και διασκέδαση! Ποιοι το ρίχνουν έξω;

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

ΖΥΓΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινά ευνοϊκά για εσάς καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στο φιλικό, αέρινο ζώδιο του Υδροχόου και επηρεάζει θετικά τον τομέα των αισθηματικών ζητημάτων και των ερωτικών σχέσεων. Αυτός ο μήνας υπόσχεται πως δεν θα βαρεθείτε σε αισθηματικό επίπεδο καθώς και εσείς θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι στα προσωπικά σας ζητήματα. Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς δείχνει πως θα υπάρξουν «πισωγυρίσματα» ή σκέψεις σχετικές με σχέσεις του παρελθόντος, όμως προσπαθήστε να πάρετε αποφάσεις κοιτώντας μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα. Μην επενδύσετε σε υποσχέσεις που θα ακούσετε μετά τις 24 Μαρτίου καθώς είναι πολύ πιθανόν να αποδειχθούν φρούδες.

Ο Απρίλιος δεν θα έχει ανάδρομο Ερμή και θα κάνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο στα αισθηματικά σας ζητήματα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και δείχνει πως το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο σε ζητήματα δουλειάς και εργασιακών υποχρεώσεων όμως ο Άρης που θα βρίσκεται στους Διδύμους θα σας δίνει κίνητρο για να κάνετε νέες γνωριμίες για να παραμένετε στο παιχνίδι του φλερτ. Δεν αποκλείεται να κάνετε και μία νέα γνωριμία εντός εργασιακού περιβάλλοντος. Στα μέσα Απριλίου η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα σας προτρέπει να «διυλίσετε τον κώνωπα» αν ακούσετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που αφορούν αισθηματικά ζητήματα για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Ο Μάιος ξεκινά πολύ δυναμικά για εσάς καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στον Κριό και δείχνουν πως θα έχετε προτάσεις για ραντεβού αλλά και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Κατά τα μέσα Μαΐου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς ένα αισθηματικό ζήτημα ίσως να σας ζορίσει ή πολύ πιθανόν να σας ζορίσει ο συνδυασμός ενός αισθηματικού και ενός επαγγελματικού ζητήματος. Στα μέσα Μαΐου η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και θα μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για κτητικές σχέσεις. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία χαλαρή διάθεση σε αισθηματικά ζητήματα και μην επιβάλλετε τα θέλω σας είτε στο/η σύντροφό σας είτε σε αυτόν/ην που θα θέλατε να γίνει σύντροφός σας.

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και διασκέδαση! Ποιοι το ρίχνουν έξω;

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινά περίεργα για εσάς καθώς η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως θα σας απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας και με την οικογένειά σας παρά τα αισθηματικά σας. Κατά τη διάρκεια του μήνα θα παρατηρήσετε πως θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις, για αυτό αν έχετε βρει ήδη το/η σύντροφό σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μη δημιουργήσετε ένα δύσκολο κλίμα στη σχέση σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύς θα φέρει μία επίσκεψη από κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος όμως δεν θα πρέπει να του χαρίσετε ευκαιρία αν νιώσετε πως δεν την αξίζει. Στο τέλος Μαρτίου ο Ερμής θα πραγματοποιήσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αυτό δείχνει πως μπορεί να παρασυρθείτε και να ωραιοποιήσετε μία κατάσταση που σχετίζεται με αισθηματικά ζητήματα.

Ο Απρίλιος έρχεται με δώρα για εσάς, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς ένα ζώδιο που σας ταιριάζει πολύ και από εκεί θα μπορέσει να προσφέρει το μαγικό της άγγιγμα στα αισθηματικά σας ζητήματα. Ένας έρωτας είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ή ακόμα πιθανό είναι να αναθερμανθεί μία σχέση που έχετε ήδη. Στα μέσα Απριλίου χρειάζεται να δώσετε μεγάλη προσοχή σε ένα αισθηματικό ζήτημα καθώς μπορεί να μην το δείτε με τη σοβαρότητα που του αρμόζει η πολύ πιθανόν να προσπαθήσετε να ωραιοποιήσετε κάποια κατάσταση που βιώνετε σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Μάιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι στα αισθηματικά σας ζητήματα καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, δείχνουν πως θα έχετε την τάση να διεκδικήσετε με έντονο τρόπο και ενδεχομένως να συγκρουστείτε με το αντικείμενο του πόθου σας. Βέβαια αυτός ο μήνας θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο που συναντάτε στην καθημερινότητά σας. Το δεύτερο μισό του Μαΐου το σκηνικό θα αλλάξει υπέρ σας, καθώς η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Ταύρο και ο Άρης που θα βρίσκεται στον Καρκίνο θα σας ευνοούν απροκάλυπτα. Εσείς που είστε ελεύθεροι δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μία σχέση με πολύ καλές προοπτικές για να παραμείνει και εσείς που είστε δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση με το/η σύντροφο σας. Το σίγουρο είναι πως κάποιες αποφάσεις θα παρθούν ξαφνικά και θα ξαφνιάσουν και εσάς και τους γύρω σας!

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και διασκέδαση! Ποιοι το ρίχνουν έξω;

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάρτιος θα ξεκινήσει φέρνοντας ευκαιρίες για σας σε αισθηματικό επίπεδο μέσα από νέες γνωριμίες που θα κάνετε στο στενό σας περιβάλλον. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε φίλους γνωστών σας, συγγενών ακόμα και γειτόνων, οι οποίοι δεν θα είναι καθόλου αδιάφοροι προς εσάς και θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να φλερτάρετε. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό μπορεί να δημιουργήσει δυσκολία στην επικοινωνία, για αυτό να είστε προετοιμασμένοι! Αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφο σας δεν αποκλείεται να προκύψουν ξανά κάποια ζητήματα τα οποία σας είχαν απασχολήσει έντονα κατά το παρελθόν. Από τις 24 έως 28 Μαρτίου είναι το διάστημα που θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ένα θολό τοπίο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι.

Ο Απρίλιος θα είναι πολύ καλύτερος για εσάς αφενός γιατί ο Ερμής θα έχει γυρίσει σε ορθή πορεία αφετέρου γιατί ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους και θα σας τροφοδοτεί με ευκαιρίες για αισθηματικά παιχνίδια. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι πολύ πιθανό να σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση να μείνετε κάτω από την ίδια στέγη μαζί με το/η σύντροφό σας ή αν είστε ελεύθεροι να κάνετε μία σχέση η οποία θα σας εμπνέει πάνω από όλα ηρεμία. Το δεύτερο μισό του Απριλίου θα πρέπει να έχετε κατά νου πως η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα ενδέχεται να σας κάνει να πάρετε λάθος αποφάσεις που θα αφορούν τα αισθηματικά σας ζητήματα.

Ο Μάιος ξεκινάμε πολύ καλές διαθέσεις για εσάς καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού δείχνουν πως οι πιθανότητες να ξεκινήσει κάτι πολύ καλό στα αισθηματικά σας ζητήματα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα μέχρι τα μέσα Μαΐου για να ασχοληθείτε κατά κόρον με ζητήματα καρδιάς, καθώς θα βγείτε κερδισμένοι αν και μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε πίεση. Το δεύτερο μισό του Μαΐου η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο και του Άρη στον Καρκίνο δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος που θα σας ωθήσει να σκεφτείτε ακόμα πιο έντονα ζητήματα του παρελθόντος. Αποφύγετε να κάνετε ξανά λάθη που είχατε κάνει παλαιότερα καθώς μπορεί η επανάληψη να είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως, όμως αυτό δεν ισχύει για παθήματα που έχουν γίνει μαθήματα!

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και διασκέδαση! Ποιοι το ρίχνουν έξω;

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που μπορεί να σας δημιουργήσει σκέψεις οι οποίες θα σας προκαλέσουν ανασφάλεια και αυτό θα έχει αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι είναι πιθανόν να παρασυρθείτε και να κάνετε μία επιλογή συντρόφου, απλά για να μην είστε μόνοι σας. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας εκεί που νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια και αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφό σας τότε θα παρατηρήσετε πως θα έχετε την τάση να γίνετε και ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι του. Ο ανάδρομος Ερμής καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα φέρνει στο μυαλό σας σκέψεις από παθήματα του παρελθόντος και θα αποτελέσει μία πολύ καλή δικαιολογία για την ανασφάλεια που ενδεχομένως νιώθετε. Από τις 24 έως τις 28 Μαρτίου θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί ώστε να μην επενδύσετε σε μία σχέση που μπορεί να σας απογοητεύσει.

Ο Απρίλιος θα είναι πολύ καλύτερος για εσάς καθώς ο Ερμής θα έχει περάσει σε ορθή πορεία και η Αφροδίτη θα έχει αλλάξει ζώδιο και θα βρίσκεται στους Ιχθύς, γεγονός που σας ευνοεί. Οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά και μία νέα σχέση θα έρθουν μέσα από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας! Εκμεταλλευτείτε το πρώτο μισό του μήνα για να βγείτε, να έρθετε σε επαφή με καινούργιους ανθρώπους καθώς θα σας δοθούν ευκαιρίες για τα αισθηματικά σας ζητήματα. Στα μέσα Απριλίου η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα θα φέρει στο διάβα σας ένα έρωτα που φαντάζει ιδανικός, όμως θα πρέπει να κρατήσετε τις επιφυλάξεις σας καθώς είναι πολύ πιθανό να μην είναι έτσι .

Ο Μάιος έρχεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού και αυτό δείχνει πως είναι πιθανόν να ξεκινήσετε να συζητάτε με το/η σύντροφό σας το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης ή το ενδεχόμενο να αλλάξετε σπίτι αν μένετε ήδη μαζί και αυτό θα σας κρατήσει απασχολημένους για αρκετό διάστημα! Αν είστε ελεύθεροι δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο θα δείτε σαν πρόκληση. Το δεύτερο μισό του Μαΐου θα είναι πάρα πολύ καλό για εσάς, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα βελτιώσει πάρα πολύ τον αισθηματικό τομέα. Αν καθ’ όλη τη διάρκεια της άνοιξης δεν βρήκατε κάτι να σας συγκινήσει, αυτό το διάστημα προσφέρεται για ένα νέο και ενδεχομένως ξαφνικό έρωτα αλλά και δυνατές συγκινήσεις!

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και διασκέδαση! Ποιοι το ρίχνουν έξω;

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

O Μάρτιος ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για εσάς καθώς η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας δηλώνει πως θα έχετε έναν ιδιαίτερα ερωτικό μήνα! Βέβαια θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν προς όφελός σας. Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς και ο Άρης ο οποίος θα βρίσκεται στον Ταύρο, δεν θα σας βοηθήσουν τόσο και μπορεί να σας οδηγήσουν να πάρετε λάθος αποφάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφό σας δεν αποκλείεται να υπάρξουν στιγμές συγκρούσεων, τις οποίες βέβαια μπορείτε να αποφύγετε αν σταματήσετε να φέρνετε στο παρόν ζητήματα του παρελθόντος. Αν είστε ελεύθεροι είναι πολύ πιθανόν να ακούσετε πράγματα τα οποία θα παρουσιαστούν κάπως διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα για αυτό μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Ο Απρίλιος ενδείκνυται για συμπεράσματα καθώς ο Ερμής θα έχει γυρίσει σε ορθή πορεία και αυτό δείχνει πως τα ζητήματα του προηγούμενου μήνα θα αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν. Η Αφροδίτη έχει φύγει από το ζώδιό σας και έχει περάσει στους Ιχθύς μία θέση από την οποία μπορεί να σας δημιουργήσει την ανάγκη να κάνετε έναν απολογισμό του προηγούμενου διαστήματος και ενδεχομένως να αλλάξετε και γνώμη για κάποιες από τις κινήσεις σας. Ο Άρης ο οποίος θα βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τα «κακώς κείμενα» του προηγούμενου μήνα και να φέρετε μία πρόσφατη γνωριμία κοντά σας. Στα μέσα Απριλίου θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τις αποφάσεις που θα πάρετε σε αισθηματικό επίπεδο, καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα έχετε την τάση να μετρήσετε λάθος τα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή.

Ο Μάιος σας ωθεί να γνωρίσετε νέους ανθρώπους καθώς η Αφροδίτη σε συνδυασμό με τον Ερμή που βρίσκονται στον Κριό θα βοηθήσουν τα θέλω σας καθώς θα σας κάνουν ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Το περιβάλλον σας θα παίξει ρόλο σε μία γνωριμία που θα κάνετε όμως είναι στο δικό σας χέρι αν και με ποιον τρόπο θα την αφήσετε να εξελιχθεί. Στα μέσα Μαΐου η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποιες δυσκολίες σε αισθηματικό επίπεδο. Θα πρέπει να αποφύγετε εκρήξεις θυμού, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις είτε σε μία σχέση που ήδη έχετε είτε σε μία σχέση που ξεκινά.

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και διασκέδαση! Ποιοι το ρίχνουν έξω;

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!

ΙΧΘΥΣ

Ο Μάρτιος θα έχει αρκετό παρασκήνιο στα αισθηματικά σας ζητήματα καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και θα τροφοδοτεί τις παρασκηνιακές ενέργειες. Σε περίπτωση που έχετε ήδη βρει το/η σύντροφό σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς θα έχετε την τάση να δράσετε «πλαγίως»! Σε περίπτωση που είστε ελεύθεροι θα πρέπει να έχετε κατά νου πως αυτός ο μήνας δεν θα είναι ξεκάθαρος για τα αισθηματικά σας ζητήματα για αυτό καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιό σας, δημιουργώντας μικρά και μεγάλα εμπόδια στην επικοινωνία, τα οποία με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν το κατάλληλο υπόβαθρο για λάθος εκτιμήσεις προσώπων και καταστάσεων. Από τις 24 έως και τις 28 Μαρτίου η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σας ωθήσει να κάνετε μία επιλογή στα αισθηματικά σας ζητήματα η οποία μπορεί να είναι λάθος.

Ο Απρίλιος ξεκινά με πολύ καλύτερη διάθεση για εσάς και θα είναι ο πιο ευνοϊκός μήνας της άνοιξης. Ο Ερμής έχει περάσει σε ορθή πορεία και σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που έχει περάσει στο ζώδιό σας θα φέρει ευχάριστα νέα στα αισθηματικά σας ζητήματα. Αν είχατε κάποια προβλήματα με το/η σύντροφό σας το προηγούμενο διάστημα θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε ή να πάρετε μία οριστική απόφαση προς όφελός σας. Αν είστε ελεύθεροι οι νέες γνωριμίες θα δημιουργήσουν μία νέα σχέση. Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι πως μπορεί να φερθείτε αλαζονικά σε ένα αισθηματικό ζήτημα και τελικά αυτό θα σας κοστίσει. Στα μέσα Απριλίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ένα θολό τοπίο το οποίο θα εξιδανικεύσει καταστάσεις που κάθε άλλο παρά ιδανικές είναι. Εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας αυτό το μήνα καθώς μπορείτε να αποκομίσετε πολλά σε αισθηματικό επίπεδο, αρκεί να προσπαθήσετε να μετριάσετε τις αδυναμίες σας και τις λάθος εκτιμήσεις.

Ο Μάιος ξεκινά ουδέτερα καθώς ο Ερμής αλλά και η Αφροδίτη βρίσκονται στον Κριό δίνοντας σας ευκαιρίες για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας ζητήματα παρά με τα αισθηματικά. Στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Μαΐου είναι πιθανό να νιώσετε πως η προσωπική σας ζωή σας πιέζει, όμως αυτό είναι αίσθημα που θα φύγει γρήγορα. Το δεύτερο μισό του Μαΐου είναι πολύ πιο ευνοϊκό για εσάς σε αισθηματικό επίπεδο καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο θα φέρει γύρω σας κόσμο και θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Εκμεταλλευτείτε τις ικανότητες που θα έχετε να προσεγγίσετε κάποιον/α, καθώς θα υπάρξουν άνθρωποι που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Μία ξαφνική γνωριμία σε ένα κοινωνικό κάλεσμα ή μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο στενό σας περιβάλλον, θα είναι αρκετή για να σας «ταράξει» ευχάριστα!

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και διασκέδαση! Ποιοι το ρίχνουν έξω;

Θέλεις να τον γοητεύσεις με μία πρόταση για έξοδο; Δες τι του αρέσει!