Η Άση Μπήλιου προβλέπει για το Σαββατοκύριακο 18 ως 19/1/2020.

Σήμερα η Σελήνη τις περισσότερες ώρες θα είναι εκτός πορείας μέχρι το βράδυ που θα μπει στον Σκορπιό, όλο το σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό. Αυτές τις μέρες έχουμε μια όψη ανατροπής, έχουμε ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που σημαίνει πως έρχεται ή μαθαίνεις κάτι που δεν το περιμένεις. Προσοχή στα απρόοπτα καθώς και στον τρόπο οδήγησης. Το βράδυ της παρασκευής  προσφέρεται για μια έξοδο, μπαίνει η Σελήνη στο Σκορπιό θα κάνει ένα ωραίο τρίγωνο με την Αφροδίτη που είναι στους Ιχθείς. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Στην φωλιά των κου κου" προβλέπει για το Σαββατοκύριακο 18 ως 19/1/2020.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε τι προβλέπει η Άση Μπήλιου για το Σαββατοκύριακο 18 ως 19/1/2020:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, η σημερινή μέρα είναι απαιτητική για τις σχέσεις σας, ίσως να δεχτείτε πιέσεις είτε από συνεργάτες, είτε από τον σύντροφο σας, γενικά είναι μια πολυάσχολη μέρα πιο πιεστική. Η όψη Ερμή-Ουρανού δεν θα είναι αρνητική για εσάς,  θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε μια ιδέα, ένα ταλέντο, έναν τρόπο για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι λίγο πιο κλειστό, η Σελήνη στον Σκορπιό αναμοχλεύει τα πράγματα σε συναισθηματικό επίπεδο, ίσως να υπάρξει εσωστρέφεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με θέματα δουλειάς όμως επειδή έχουμε αυτό το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού καλό θα είναι να ανοίξετε το μυαλό σας σε αυτά που σας λένε οι άνθρωποι που εργάζονται μαζί σας. Εσείς που είστε γεννημένοι Απρίλιο,  γιατί εσάς επηρεάζει περισσότερο αυτή η όψη, κοιτάξτε να κάνετε μια καλή χρήση της όψης αυτής, δηλαδή δεχτείτε τις αλλαγές και τη γνώμη των τρίτων. Το σαββατοκύριακο θα μπορέσετε να περάσετε καλά σε επίπεδο συναισθηματικό και ερωτικό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική αν θέλετε να βγείτε, να κάνετε μια έξοδο, να πραγματοποιήσετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, το τετράγωνο Ερμή- Ουρανού σας λέει σκέψου έκτος των τετριμμένων, βγες από τη ρουτίνα σου, άκου μια ιδέα που έχει κάποιος άλλος. Επειδή ο Ερμής είναι δικός σας κυβερνήτης μπείτε στη διαδικασία να δείτε τι διαφορετικό μπορείτε να κάνετε μέσα σε αυτό το σαββατοκύριακο. Το διήμερο έρχεται με υποχρεώσεις, ίσως να προκύψει άγχος για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση γι αυτό προσπαθήστε να ξεκουραστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο κουραστική πιο απαιτητική, προσπαθήστε αυτό που σας λένε οι άλλοι να μην το πάρετε πολύ προσωπικά. Το σαββατοκύριακο θα είναι πολύ πιο δικό σας σαν ενέργεια, έχει θετικές προοπτικές, είναι πιο βοηθητικό. Καλό είναι να κανονίσετε μια έξοδο, μια βόλτα, κάτι που να σας φτιάξει τη διάθεση,  θετική πορεία θα έχουν και τα ερωτικά σας.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες, η σημερινή μέρα θα είναι πιο άνετη αν θέλετε να μιλήσετε ή να εκφράσετε τις απόψεις σας και να σας ακούσουν οι άλλοι.  Το σαββατοκύριακο είναι λίγο πιο κλειστό από πλευράς διάθεσης, η Σελήνη είναι στον Σκορπιό σε ένα ζώδιο πιο σκοτεινό για τα δικά σας δεδομένα, για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες ίσως να υπάρξουν απρόοπτα. Μέσα στο σαββατοκύριακο βρείτε λίγο χρόνο για εσάς τους ίδιους, για να ξεκουραστείτε ή για να ασχοληθείτε με τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά θετική έως ουδέτερη, δεν θα σας επιβαρύνει με κάτι, προσέξτε τα έξοδα σας, γενικά έχετε μια τάση αυτές τις μέρες να ξοδέψετε παραπάνω. Το σαββατοκύριακο μπορεί να μπείτε σε ένα δύσκολο διάλογο είτε με τον σύντροφο σας, είτε με έναν συνεργάτη, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε αυτά που λέτε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις συζητήσεις για την ώρα, καλυτέρα ας γίνουν οι συνομιλίες την Κυριακή. Κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι τον Αύγουστο δεν είναι καλές μέρες για να παίξετε με τα όρια του άλλου, θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η Σελήνη είναι ακόμα στο ζώδιο σας, η μέρα θα είναι πιο αγχωτική, φαίνεται πως όλοι κάτι ζητάνε από εσάς, τη συμβουλή σας, τη γνώμη σας, την προσοχή σας. Το σαββατοκύριακο θα είναι πιο ουδέτερο, αν είστε γεννημένοι κοντά στις 24 Σεπτεμβρίου προσέξτε λίγο παραπάνω τα οικονομικά θέματα, κάτι μπορεί να σας ενοχλήσει ίσως ένας φουσκωμένος λογαριασμός. Δεν είναι καλές μέρες για οικονομικές συζητήσεις αφήστε τα από δευτέρα, για την ώρα κοιτάξτε τα πιο πρακτικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί μέσα στο σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε τα προβλήματα των άλλων δικά σας, άλλο είναι προσφέρω την προσοχή μου σε κάποιον, και άλλο είναι να κάνω το δικό του δράμα δικό μου δράμα. Με το τετράγωνο Ερμή- Ουρανού, για τους γεννημένους στο ξεκίνημα, ενδεχομένως να υπάρξει κάποιο ξάφνιασμα, μπορεί να είναι μια εξέλιξη που δεν περιμένατε ή μπορεί να ακούσετε κάτι από το σύντροφο σας που δεν το είχατε υπολογίσει, ή ακόμα να αφόρα γεγονός σχετικά με το σπίτι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς οι Τοξότες μερικές φορές χρειάζεται να πείτε και κάποια ‘όχι’ γιατί διαφορετικά δεν θα καταφέρετε να κρατήσετε ενέργεια για τον ίδιο σας τον εαυτό. Ο Άρης είναι στον Τοξότη άρα είστε πιο πιεσμένοι, καλό είναι να προσπαθήσετε να ιεραρχήσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας. Αν νιώθετε ήδη κουρασμένοι προσπαθήστε μέσα στο σαββατοκύριακο να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Η Σελήνη στον Σκορπιό σας λέει πως χρειάζεται να σκεφτείτε και τα πιο προσωπικά σας θέματα, καθώς και θέματα υγείας ή φυσικής κατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα είναι λίγο πιο κουραστική, πιο εξοντωτική σε ότι αφόρα τους ρυθμούς της, θα υπάρξουν υποχρεώσεις και άγχος για θέματα δουλειάς και καριέρας. Το σαββατοκύριακο θα είναι πιο δικό σας, η Σελήνη στον Σκορπιό σας πάει περισσότερο, ενδεχομένως να έχετε συναντήσεις επαφές και συζητήσεις είτε με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς, είτε και με φίλους για να περάσετε πιο ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη στον Ζυγό η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη πιο ευνοϊκή, ίσως να σχεδιάσετε μια ωραία έξοδο ή να προκύψει έτσι ξαφνικά. Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό για όσους είστε γεννημένοι κοντά στις 20-21 Ιανουαρίου μπορεί να προκύψει κάτι που δεν το περιμένετε ή κάτι που να σας αλλάξει το πρόγραμμα σας,  ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάτι που δεν θα είναι διασκεδαστικό. Γενικά το σαββατοκύριακο φαίνεται πως δεν θα είναι ξεκούραστο, ίσως να χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω, τα επαγγελματικά θέματα θα είναι στο μυαλό σας.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα η μέρα σας θα είναι λίγο πιο φορτωμένη, ίσως να νιώσετε ευάλωτοι και ευαίσθητοι, γενικά είστε ένα ζώδιο που απορροφά τους κραδασμούς από το περιβάλλον, αν νιώθετε πως υπάρχει μια αρνητική κατάσταση προσπαθήστε να απομακρυνθείτε. Το σαββατοκύριακο θα είναι θετικό, η Σελήνη στον Σκορπιό σας πηγαίνει περισσότερο, θα περάσετε ευχάριστα σε μια έξοδο, θα ασχοληθείτε με πιο προσωπικά σας θέματα. Αν είστε γεννημένοι Φεβρουάριο μπορεί να προκύψει κάτι ξαφνικό, ίσως ένα τηλεφώνημα να σας ξεσηκώσει για μια έξοδο ή για μια εκδρομή.