Η Άση Μπήλιου προβλέπει για το σαββατοκύριακο, 11 ως 12/4/2020.

Από απόψε το βράδυ η Σελήνη περνά στον Τοξότη, είναι μία πιο αισιόδοξη και ανάλαφρη Σελήνη. Μετά από μία εβδομάδα που ήταν βαριά με την Πανσέληνο και γενικότερα με όλες τις όψεις που είχαμε, τώρα αυτή η Σελήνη θα βοηθήσει στο να υπάρξει καλύτερη διάθεση. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των κουκου" προβλέπει για το σαββατοκύριακο 11 ως 12 Απριλίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι αυτό το διήμερο, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Είχατε μία δύσκολη εβδομάδα εσείς οι Κριοί που σας δημιούργησε εκνευρισμούς, όμως η Σελήνη στον Τοξότη θα είναι θετική για εσάς. Σας προτρέπει να βάλετε λίγη δράση στη ζωή σας, γενικά εσείς οι Κριοί την έχετε ανάγκη την κίνηση, βρείτε τρόπο να εκτονώσετε την ανάγκη σας για δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους θα είναι ένα συναισθηματικό σαββατοκύριακο και γενικότερα θα είναι πιο ξεκούραστο σε σχέση με αυτά που περάσατε όλη την υπόλοιπη εβδομάδα. Μπορεί να σε απασχολήσουν περισσότερο οικονομικά ζητήματα ή μπορεί να σκεφτείτε και να προγραμματίσετε θέματα για το μέλλον, για τους οικονομικούς σας στόχους. Μέσα στο σαββατοκύριακο μπορεί να σκεφτείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να βρείτε τους αναγκαίους πόρους για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Αν έχετε συγκεκριμένα οικονομικά θέματα μιλήστε με έναν ειδικό για να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη είναι απέναντι σας, είναι μέσα στον τομέα των σχέσεων. Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας, κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε τώρα τα πρώτα βήματα σε μία καινούργια ιστορία, κάποιοι μπορεί να συζητάτε μία πιο επίσημη δέσμευση. Επειδή η Σελήνη θα κάνει μία αντίθεση με την Αφροδίτη γι αυτό μπορεί να έχετε κάποιες αμφιβολίες ή μπορεί σε μία συζήτηση να ανέβουν λίγο οι τόνοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς τους Καρκίνους αυτό το σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο σε υποχρεώσεις, είτε θα έχετε δουλειά στο σπίτι ή κάποιες άλλες υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια, ωστόσο μέσα σε όλα αυτά καλό θα είναι να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με τη φυσική σας κατάσταση και με την ξεκούραση σας.

ΛΕΩΝ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι κάπως πιο δυναμικό ευχάριστο και ανάλαφρο για εσάς, θα έχει έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις, στην προσωπική σας ζωή, στα θέματα των παιδιών. Η Σελήνη στον Τοξότη σας καλεί να είστε πιο δημιουργικοί, να βρείτε τρόπους να περάσετε πιο ευχάριστα την ώρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα στο σαββατοκύριακο θα υπάρξει έμφαση σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να νιώσετε πιο έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσετε με κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα υπάρξουν μεταξύ σας συζητήσεις και τηλεφωνήματα.

ΖΥΓΟΣ

Είχατε μία δύσκολη εβδομάδα με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, τώρα όμως το σαββατοκύριακο θα είναι πιο άνετο, θα έχετε περισσότερα κέφια, γενικά θα είναι πιο ανάλαφρη η διάθεση σας. Θα είναι ένα ωραίο σαββατοκύριακο, προσπαθήστε να βάλετε λίγη κίνηση στη ζωή σας, αυτό θα σας βοηθήσει να αναπτερωθεί το ηθικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να επιχειρήσετε να βάλετε τάξη είτε στον χώρο του σπιτιού, είτε στις υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε,  θα χρειαστεί να κινηθείτε με πρακτικό πνεύμα. Και στα οικονομικά σας θα χρειαστεί ένας καλός προγραμματισμός, δείτε έσοδα-έξοδα, δώστε έμφαση σε οικονομικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας, σας λέει να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, να ασχοληθείτε ξεκάθαρα με τις δικές σας προτεραιότητες. Περάστε ένα σαββατοκύριακο όπως θα θέλατε εσείς οι ίδιοι, μη διασκορπίσετε την ενέργεια σας από δω και από κει χωρίς να επωφεληθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα τώρα με τη Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σας πιάσουν τάσεις φυγής. Ίσως να σκεφτείτε το παρελθόν και άτομα που σας λείπουν, γενικά μες στο σαββατοκύριακο θα υπάρξει αναπόληση και νοσταλγία. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα χαλαρά που σας διασκεδάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρχεται ένα σαββατοκύριακο για εσάς με θετικές προοπτικές τουλάχιστον για ότι αφορά την ψυχολογία σας, θα είναι πιο ανεβασμένη η διάθεση σας. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τους φίλους σας, οργανώστε καλύτερα τους μελλοντικούς στόχους, γενικότερα ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν χαρά και σας κάνουν να νιώθετε πιο ευδιάθετοι.

ΙΧΘΕΙΣ

Μέσα στο σαββατοκύριακο ίσως να χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω ή να οργανώσετε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Δεν θα είναι ένα πολύ άνετο σαββατοκύριακο, θα ασχοληθείτε με θέματα της δουλειάς και της καριέρας. Ίσως να έχετε μία αγωνία ή μία ανησυχία, ενδεχομένως να είναι ένα κάπως πιο απαιτητικό διήμερο.