Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 22/1/2020.

Σήμερα έχουμε τη Σελήνη στον Αιγόκερω, είναι μια Σελήνη γήινη και πρακτική, μας θυμίζει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας. Το καλό είναι πως κάνει και μια Σύνοδο με τον Δία που σημαίνει πως σήμερα είναι μια πιο προστατευμένη μέρα. Διανύουμε μια εβδομάδα ανατροπών, έχει επαναστατικό χαρακτήρα, θα υπάρξουν απρόοπτα και ξαφνικά συμβάντα θετικά και αρνητικά. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Stars System" προβλέπει την σημερινή μέρα, 22 Ιανουαρίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, σήμερα η μέρα λέει επικεντρωθείτε στα βασικά και τα σημαντικά της δουλειάς, ασχοληθείτε περισσότερο με ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά, είναι μια καλή μέρα για να δείτε θέματα δουλειάς, ωστόσο μη περιμένετε άμεσο αντάλλαγμα. Χρειάζεται υπομονή, εσείς όμως θα κάνετε αυτό που πρέπει, είναι αναγκαίο να τα δώσετε όλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους που δεν θέλετε να χαλάτε το πρόγραμμα σας είναι μια μέρα που δεν θα σας αφήσει να ηρεμήσετε, θα υπάρξουν απρόοπτα μη πέφτετε από τα σύννεφα. Οτιδήποτε συμβεί ξαφνικά πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να δείτε πως θα το εντάξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα, θέλει λοιπόν ευελιξία. Η μέρα είναι πιο εποικοδομητική για θέματα οικονομικά και επαγγελματικά, ίσως να έχετε μια διάθεση πειραματισμού, ίσως αλλάζοντας μια παράμετρο φέρετε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα ίσως να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση σε ένα οικονομικό ζήτημα, ενδέχεται ξαφνικά να έρθει ένας λογαριασμός, καθώς πλησιάζει και το τέλος του μήνα δυσκολεύουν τα πράγματα, ωστόσο η μέρα δεν θα είναι αρνητική. Αν έχετε να κάνετε οικονομική κουβέντα είτε με τον σύντροφο σας, είτε με συνεργάτη, προτιμήστε τη σημερινή μέρα έναντι της αυριανής. Βρείτε χρόνο για λίγη ξεκούραση, χαλαρώστε, βγείτε έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσει είτε μια προσωπική σχέση, είτε μια επαγγελματική συνεργασία. Μπορεί να έχετε την αίσθηση πως η άλλη πλευρά παίζει λίγο με τα νευρά σας ή την υπομονή σας, όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα να πιέσετε για να γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλετε εσείς. Η άλλη πλευρά μάλλον δεν θα αλλάξει γνώμη και διάθεση και εσείς θα χαλαστείτε περισσότερο οπότε μείνετε σε αυτά που ήδη έχετε στο πρόγραμμα σας και μη πιέσετε. Δεν είναι μια αρνητική μέρα είναι όμως πιο απαιτητική σε σχέση με τις προηγούμενες.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη προσγειώνεται μέσα στον τομέα που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά, έχει να κάνει με δουλειές και υπερωρίες, ίσως είναι μια κουραστική μέρα. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω ή με πιο έντονο άγχος σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Προσέξτε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αξιοποιήσετε λίγο πιο έξυπνα τον χρόνο που έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα θα είναι από τις θετικές της εβδομάδας, αν τις προηγούμενες μέρες μπορεί να πιεστήκατε λίγο παραπάνω ή αν σκεφτήκατε πράγματα που δεν τα είπατε εκεί που πρέπει φίλο ή συνεργάτη ή το ταίρι σας, σήμερα θα υπάρχει η ασφάλεια της αποδοχής. Ξεπεράστε τις φοβίες και τα άγχη και πείτε αυτά που θέλετε να πείτε χωρίς τον φόβο της απόρριψης.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα σας προβληματίζει κάτι που αφορά εσάς τους ίδιους είτε ένα προσωπικό θέμα, είτε ένα οικογενειακό, όμως αν πιέσετε τις καταστάσεις τα πράγματα δεν θα γίνουν πιο γρήγορα ή πιο εύκολα. Δεν κινούνται όλοι στο ίδιο μήκος κύματος, δεν συντονίζονται όλοι με τη δική σας αίσθηση βιασύνης, γι αυτό δείτε με ποιον τρόπο θα πρέπει να προχωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα το πρόγραμμα σας θα είναι πιο φορτωμένο, δεν είναι μια χαλαρή μέρα για εσάς, αυτό δεν σημαίνει πως είναι κακό, απλά έχετε πολλά να κάνετε, έχετε πολλά να συζητήσετε ίσως να μετακινηθείτε ή να έχετε ραντεβού κυρίως για επαγγελματικούς λόγους, γενικά η επικοινωνία είναι στα κόκκινα. Επίσης θα υπάρξει έντονος συναισθηματισμός, οι γεννημένοι τον Οκτώβριο ίσως να είστε λίγο πιο προβληματισμένοι, ίσως να νιώσετε πως πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα ή αυτά αλλάζουν από μόνα τους δημιουργώντας ανασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να δείτε τα οικονομικά σας, θα προσέξετε φυσικά τις υπερβολές και τα έξοδα. Είναι μια ιδανική μέρα για να συζητήσετε για κάτι οικονομικό ίσως μια συμφωνία, γενικά η μέρα έχει να κάνει με πρακτικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας άρα υπάρχει στρες και αγωνία, υπάρχουν όμως και αποτελέσματα, η μέρα είναι πιο θετική. Σήμερα θα είναι λίγο μεγαλύτερο το τρέξιμο οι ρυθμοί θα είναι πιο έντονοι, εσείς ίσως να είστε λίγο πιο ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Ίσως να εμφανιστούν υπαρξιακά ζητήματα, ωστόσο αυτό θα είναι περαστικό, προσπαθήστε να αισιοδοξείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή σε θέματα υγείας μη το παρακάνετε με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις, κοιτάξτε να πηγαίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε χωρίς να πιέζετε πάρα πολύ τον εαυτό σας και την υγεία σας. Αυτές τις μέρες προσέξτε και τα κρυολογήματα, δώστε σημασία τον τομέα υγεία.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα η μέρα θα είναι πιο κοινωνική θα έχετε ευκαιρία επαφής είτε με φίλους, είτε με συνεργάτες. Η μέρα βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες, θα καταφέρετε να παρουσιάσετε ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σε ότι αφόρα τη δουλειά. Η σημερινή μέρα δεν θα είναι από τις τόσο πιεστικές οπότε εκμεταλλευτείτε την.