Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 29/1/2020.

Η Σελήνη φεύγει από τους Ιχθείς και περνά στον Κριό, οι συνθήκες ίσως να γίνουν κάπως πιο πιεστικές. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι τις επόμενες δυο μέρες θα είναι στις επάλξεις, το πρόγραμμα ενδεχομένως να είναι κάπως πιο κουραστικό. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Stars System" προβλέπει την σημερινή μέρα, 29 Ιανουαρίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο σας δείχνει μια ασφυξία από πλευράς υποχρεώσεων ίσως η μέρα να είναι πιο επιβαρυμένη σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες. Γινόσαστε πιο ευαίσθητοι ή ευερέθιστοι, θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πως το λέτε γιατί πάνω στην παρόρμηση και τον ενθουσιασμό μπορεί να λεχθεί το λάθος πράγμα ή με τον λάθος τρόπο. Οι προσωπικές σας ανάγκες πρέπει να είναι ψηλά σε προτεραιότητα για να μπορέσετε να έχετε θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις θετικές για να ασχοληθείτε κυρίως με επαγγελματικές εκκρεμότητες, δείτε τι έχει μείνει από πλευράς υποχρεώσεων. Με τη Σελήνη να μπαίνει στον Κριό ίσως να έχετε ένα αίσθημα κόπωσης, θέλει προσοχή σε θέματα που αφορούν στην φυσική σας κατάσταση και υγεία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Βελτιώνεται το κλίμα δεν θα σταματήσουν οι υποχρεώσεις, ωστόσο η μέρα θα είναι πιο θετική. Δραστηριοποιηθείτε σε θέματα που σχετίζονται με περισσότερα άτομα ίσως μια ομάδα που έχετε κοινό στόχο, ευνοείται πιο πολύ η συλλογική δουλειά. Βάλτε κάτω τα πράγματα μαζί με άλλους και δείτε τις καλύτερες λύσεις που μπορείτε να δώσετε. Δώστε προσοχή στις φιλικές σχέσεις ίσως σε αυτό το κομμάτι να υπάρχει μια πίεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας, σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε, ίσως να πρέπει να συζητήσετε με κάποια άτομα που να είναι ψηλότερα στην ιεραρχία από εσάς ανάλογα με το επάγγελμα που έχετε. Σε γενικό επίπεδο τα θέματα της δουλειάς θα σας πιέσουν πιο πολύ μέχρι την παρασκευή, μπορεί να υπάρχει πίεση αλλά θα είναι ένα παραγωγικό διάστημα.

ΛΕΩΝ

Τα πράγματα θα είναι πιο θετικά θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά ή με τις σπουδές, μην αυτοπεριορίζεστε προσπαθήστε να δείτε τους ορίζοντες σας, φιλοσοφήστε τις καταστάσεις. Θα μπείτε στη διαδικασία να δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη ψυχραιμία σε σχέση με αυτό που βιώσατε τις προηγούμενες μέρες. Τώρα αποστασιοποιείστε ή βλέπετε μια κατάσταση με τον σωστό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο, ενδεχομένως να χρειάζεται να δείτε πως μπορείτε να ταχτοποιήσετε ένα χρέος ή μια οφειλή ή να ψάξετε χρηματοδότηση αν έχετε στο μυαλό σας να κάνετε ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα. Η μέρα έχει να κάνει με πρακτικά και οικονομικά ζητήματα, ίσως να κάνετε συζητήσεις για κάποια συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα φέρνει τη Σελήνη απέναντι σας άρα κάνει τους άλλους πιο πιεστικούς, κάτι μπορεί να θέλουν από εσάς, θα είστε το πρώτο άτομο που θα σκεφτούν στην περίπτωση που θα έχουν κάποιο πρόβλημα. Γενικότερα θα είστε σε μια κατάσταση που θα πρέπει να εξυπηρετείτε κόσμο, ίσως να πρέπει να βρείτε έναν διπλωματικό τρόπο για να αρνηθείτε χωρίς να κακοκαρδίσετε κάποιον, θέλει προσοχή στην επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα θα είναι πιο απαιτητική πιο κουραστική σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητας σας, μπορεί να υπάρξουν υπερωρίες προκειμένου να ανταποκριθείτε στο φόρτο εργασίας ή αν έχετε εξεταστική μπορεί να χρειαστεί να διαβάσετε πιο εντατικά. Δεν είναι από τις μέρες που θα έχετε επιπλέον προβλήματα απλά θα είναι μια μέρα κάπως πιο φορτική, θα πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Κριό σας ενεργοποιεί είναι σαν να γεμίζουν οι μπαταριές. Ο Άρης είναι ακόμα στο ζώδιο σας θα υπάρξουν υποχρεώσεις, ευθύνες, απρόοπτα, όμως όλα αυτά θα μπορείτε να τα κάνετε με περισσότερη όρεξη και διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη περνά στον Κριό δείχνει φόρτο εργασίας, υποχρεώσεις, οικογενειακά θέματα που ενδεχομένως να σας απασχολήσουν περισσότερο. Οι επόμενες δύο μέρες θα είναι πιο απαιτητικές, ωστόσο δεν θα είναι από τα δύσκολα διαστήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο θα είναι πιο έντονη, χρειάζεται να πάρετε ένα ρίσκο και να φανείτε πιο τολμηροί προκειμένου να επιλύσετε κάτι. Θα υπάρχει πίεση σε νοητικό επίπεδο, το μυαλό σας θα είναι αυτό που θα κουραστεί περισσότερο.

ΙΧΘΥΣ

Φεύγει η Σελήνη από το ζώδιο σας σήμερα θα νιώσετε ανακούφιση και ηρεμία. Θέματα οικονομικά θα κλέψουν την προσοχή σας ίσως να χρειαστεί να βρείτε λύσεις ή να συζητήσετε, μην βιαστείτε ούτε να ενθουσιαστείτε ούτε να απογοητευτείτε, θέλει λίγη ψυχραιμία.