Η Άση Μπήλιου αναλύει την επιρροή του Δία σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στα ζώδια.

Σήμερα έχουμε μια σπάνια όψη έχουμε αυτό το εξάγωνο ανάμεσα στον Δία και στον Ποσειδώνα που θα επαναληφτεί άλλες δυο φορές μια τον Ιούλιο και μια τον Οκτώβριο. Αυτή η όψη είναι θετική και δημιουργική δίνει ώθηση στα όνειρα, από την άλλη πλευρά όμως θέλει προσοχή σε ότι έχει να κάνει με αδιέξοδες σχέσεις και με συνεργασίες.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Δίας σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, ο Ποσειδώνας ίσως να σας βγάλει ένα μεγαλύτερο άγχος σε ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητα σας και γενικότερα που με αυτά που σας συμβαίνουν. Μπορεί να σας σπρώχνει σε ουτοπικά σχέδια όμως αν έχετε έναν στόχο ή όνειρο και είστε διατεθειμένοι να προσπαθήσετε τότε πραγματικά με αυτή την όψη ένα όνειρο σας μπορεί να πάρει σάρκα και οστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους είναι μια πιο φιλική όψη, προσοχή χρειάζεται σε ότι έχει να κάνει με απογοητεύσεις από φίλους ή από συνεργάτες, ενδεχομένως αυτές οι απογοητεύσεις να έρχονται από μεγάλες προσδοκίες. Το θετικό με αυτή την όψη είναι πως μπορεί να έχετε μια έμπνευση ή μια ιδέα ή έναν στόχο ή να γνωρίσετε ανθρώπους που μπορούν να σας εμπνεύσουν και να σας υποστηρίξουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους αυτή η όψη έχει να κάνει με το κομμάτι της καριέρας, μπορεί να δείχνει μια σύγχυση στον επαγγελματικό τομέα που μπορεί να είναι διάχυτη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Απ την άλλη πλευρά θετικά θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ‘τη δουλειά των ονείρων’ άρα σε αυτή τη φάση ακολουθήστε το ένστικτο και την καρδιά σας, ακολουθήστε μια δουλειά που θα νιώθετε πως σας ταιριάζει και θα χαίρεστε να την κάνετε. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα νιώθετε συγχυσμένοι , θα αισθάνεστε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους αυτή η όψη σας ανοίγει τους ορίζοντες, μπορεί να δείχνει νέα σχέδια, νέα πλάνα, τώρα μέσα στη χρονιά φαίνεται πως μπορεί να γίνει πιο εύκολα το όνειρο πραγματικότητα είτε αυτό αφορά καριέρα, είτε σπουδές, ίσως να έχετε μια πρόταση και να ανέβετε πιο πάνω.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες ο Ποσειδώνας είναι μέσα στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τα οικονομικά, και από την άλλη πλευρά ο Δίας είναι μέσα στον τομέα που έχει να κάνει με δουλειά και υγεία. Σε οτιδήποτε αφορά οικονομικές επενδύσεις θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κυρίως όταν σας υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, αν κάτι σας κάνει εντύπωση σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε πιο καχύποπτοι. Το εξάγωνο είναι μια βοηθητική όψη στο κομμάτι των οικονομικών σας μπορείτε να επωφεληθείτε οικονομικά από μια συνεργασία. Επίσης η όψη αυτή είναι βοηθητική και στο κομμάτι της υγείας θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους θέλει προσοχή στους συνεργάτες αλλά και στους ανθρώπους που ερωτεύεστε, οι εξιδανικεύσεις μπορούν να οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε απογοητεύσεις. Ο Δίας που κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είναι μέσα στον τομέα που αφορά τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργία, άρα είναι μια καλύτερη χρονική στιγμή να συμβεί μια ιδανική σχέση όμως θα πρέπει πάντα να ακούτε και τη φωνή της λογικής.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς τους Ζυγούς ο Ποσειδώνας είναι μέσα στο κομμάτι της υγείας, της εργασίας, άρα θέλει προσοχή σε αυτό. Από την άλλη πλευρά το εξάγωνο με τον Δία μπορεί να φέρει μια λύση σε πρόβλημα με συνεργάτες, με υγεία, ή σε θέματα ακινήτων και σπιτιού. Ίσως να πάρετε την απόφαση μιας αγοράς ή ενοικίασης ενός ιδανικού σπιτιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς θέλει προσοχή στις εξιδανικεύσεις στο κομμάτι των ερωτικών σχέσεων, όμως θα μπορεί φέτος να γνωρίσετε έναν άνθρωπο που να σας ταιριάζει και που ο θησαυρός να μην γίνει τελικά άνθρακας. Επίσης φαίνεται πως θα μπορεί να έχετε επιτυχία σε θέματα δημιουργίας και παιδιού, στην φετινή χρονιά θα είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε απογόνους ή να πετύχετε σε ένα επιχειρηματικό ρίσκο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες ο Δίας που είναι ο Κυβερνήτης σας κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, αν σας αγχώνει το θέμα του σπιτιού και ψάχνετε να βρείτε έναν κατάλληλο χώρο ή αν θέλετε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, φέτος θα μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα την κίνηση και να βρείτε μια λύση ή να βρείτε το ιδανικό που σας ταιριάζει. Θα υπάρξουν και θέματα που αφορούν την οικογένεια, θα απαιτούν τον χρόνο και την ενέργεια σας προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους ο Ποσειδώνας είναι μέσα στο κομμάτι που έχει να κάνει με επικοινωνία, με σπουδές, με επαγγελματικές συνεργασίες συμφωνίες και συμβόλαια. Επειδή ο Δίας που είναι στο ζώδιο σας κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, σημαίνει πως όλα αυτά θα είναι πιο εύκολα μέσα στη φετινή χρονιά, μπορεί να έρθουν νέες προτάσεις και συμφωνίες με θετικό οικονομικό αντίκτυπο ή μπορεί να έρθει και κάτι που σας δίνει περισσότερη δημοσιότητα ή κύρος. Θέλει προσοχή με στενούς συγγενείς κυρίως αδέλφια αλλά και με το άμεσο περιβάλλον της καθημερινότητας σας. Μέσα στη φετινή χρονιά ενδεχομένως να σας αποκαλυφθούν κίνητρα και σκέψεις τρίτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους τα οικονομικά έχουν μια αστάθεια δεν σας αφήνουν να νιώσετε σιγουριά και σταθερότητα, όμως εδώ θα έχετε μια βοήθεια που έρχεται από τον Δία, που σημαίνει πως μέσα στη φετινή χρονιά με κάποιον τρόπο μπορεί να αυξηθούν τα έσοδα σας είτε γιατί μπορεί να εκμεταλλευτείτε ένα ταλέντο σας, ένα ακίνητο, ή μια ιδέα σας, είτε γιατί μπορεί να έρθει μια βοήθεια από εκεί που δεν την περιμένατε.

ΙΧΘΥΣ

Για τους Ιχθύς το εξάγωνο του Ποσειδώνα θα είναι θετικό, σας κάνει να αισιοδοξείτε. Μπορεί να έρθουν στη ζωή σας φίλοι ή συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από μια δυσκολία ή να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.